Prepare all the ingredients for the filling. Wash the cucumber and boil the egg in advance.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте огурец и заранее отварите яйцо.
Cut the cucumber into cubes.
Нарежьте кубиками огурец.
Mash the canned sardines with a fork, cut the egg into cubes. In a suitable sized container, mix cucumber, egg, canned green peas, herbs and mayonnaise.
Разомните вилкой консервы из сардины, нарежьте кубиками яйцо. В подходящей по размеру емкости смешайте огурец, яйцо, консервированный зеленый горошек, зелень и майонез.
Add salt and pepper to taste and mix all ingredients.
Добавьте соль, перец по вкусу и смешайте все ингредиенты.
Transfer the sardine salad in oil with peas to a plate or salad bowl. Decorate the salad to your liking. Bon appetit.
Переложите салат из сардины в масле с горошком в тарелку или салатник. Украсьте салат по своему вкусу. Приятного аппетита.