Prepare all the ingredients for the filling. Boil potatoes, carrots and eggs in advance. Peel the onion.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Заранее отварите картофель, морковь и яйца. Очистите лук.
Cut the cooked carrots into cubes.
Нарежьте кубиками сваренную морковь.
Cut boiled potatoes, eggs and pickled cucumbers into cubes. In a suitable sized container, mix potatoes, carrots, cucumbers, eggs and mayonnaise.
Нарежьте кубиками сваренный картофель, яйца и маринованные огурцы. В подходящей по размеру емкости смешайте картофель, морковь, огурцы, яйца и майонез.
Add salt and pepper to taste and mix all ingredients.
Добавьте соль, перец по вкусу и смешайте все ингредиенты.
In a separate container, mash the canned fish with a fork.
В отдельной емкости разомните вилкой рыбные консервы.
Salad with potatoes, sardines, carrots and pickles can be mixed or layered and served. You can decorate the top with herbs or onion rings. Bon appetit.
Салат с картофелем, сардинами, морковью и солеными огурцами можно перемешать или уложить слоями и подавать к столу. Сверху можете украсить зеленью или кольцами лука. Приятного аппетита.