Prepare all the ingredients for the filling. Wash and peel the potatoes and onions.
Подготовьте все ингредиенты для начинки. Промойте и очистите картофель и лук.
Cut the peeled potatoes into thin slices.
Нарежьте очищенный картофель на тонкие кружочки.
Place chopped potatoes, herbs, mayonnaise and fish seasoning in a suitable size container.
В подходящую по размеру емкость поместите нарезанный картофель, зелень, майонез и приправу для рыбы.
Mix all the ingredients and give the potatoes time to soak in the mayonnaise.
Смешайте все ингредиенты и дайте картофелю время пропитаться майонезом.
Grease a baking sheet with sunflower oil, place half of the potatoes in the first layer, then evenly distribute the mashed canned food and the onions in the next layer.
Противень смажьте подсолнечным маслом, выложите первым слоем половину картофеля, затем равномерно распределите размятые консервы и следующим слоем лук.
Place the remaining potatoes on the onion.
На лук выложите оставшуюся часть картофеля.
Place in the preheated oven and bake until the potatoes are completely cooked (about 1 hour), basting occasionally with the juices that separate from them. Bon appetit.
Поставьте в разогретую духовку, выпекайте до полного приготовления картофеля (примерно 1 час), периодически поливая отделяемым соком. Приятного аппетита.
Garnish the casserole with fresh herbs.
Украсьте запеканку свежей зеленью.