Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the potatoes and a bunch of dill. Cut lightly salted salmon into slices.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте картофель и пучок укропа. Слайсами нарежьте слабосоленую семгу.
Take a saucepan and boil the potatoes in it until tender. Salt the water.
Возьмите кастрюлю, отварите в ней картофель до готовности. Посолите воду.
Remove the potatoes from the water and cool them. Then peel it and cut it into halves vertically along the axis.
Вытащите картофель из воды, остудите его. Затем очистите его и разрежьте на половинки вертикально по оси.
In a deep bowl, mix curd cheese and finely chopped dill. Add some lemon juice.
В глубокой миске смешайте творожный сыр и мелконарезанный укроп. Добавьте немного лимонного сока.
Spread the cream cheese and dill mixture onto the boiled potato halves.
Выложите смесь творожного сыра и укропа на половинки отварного картофеля.
Place slices of lightly salted salmon on top. Ready!
Сверху выложите слайсы слабосоленой семги. Готово!
Place the potato and salmon boats on a beautiful plate. Garnish with sprigs of fresh dill and add some ground black pepper. Bon appetit!
Выложите лодочки из картошки с семгой на красивую тарелку. Украсьте веточками свежего укропа и добавьте немного черного молотого перца. Приятного аппетита!