Rinse the fish under cold running water, cut the lemon into rings and melt the butter. Preheat the oven to 180°C and prepare the foil.
Промойте рыбу под холодной проточной водой, нарежьте кольцами лимон и растопите сливочное масло. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте фольгу.
Make small cuts in the skin of the hake on both sides, brush it with butter and salt. Top with lemon rings, thyme and rosemary. Wrap the fish in foil, place on a baking sheet and place in the oven for 20 minutes.
Сделайте небольшие надрезы на коже хека с обеих сторон, смажьте его сливочным маслом и посолите. Сверху выложите кольца лимона, тимьян и розмарин. Заверните рыбу в фольгу, выложите на противень и отправьте в духовку на 20 минут.
Make a double envelope of foil to ensure that the juice does not leak out during baking.
Сделайте двойной конверт из фольги, чтобы сок точно не вытек во время запекания.
Season the finished fish with pepper and serve.
Готовую рыбу поперчите и подавайте.