Boil the potatoes in their skins until tender, cool and peel. Remove membranes and bones from salmon fillets. Wash the green onions. Peel the garlic.
Отварите картофель в мундире до готовности, остудите и очистите. Удалите у филе семги пленки и кости. Помойте зеленый лук. Очистите чеснок.
Remove the salmon fillet from the skin and cut into small 1cm cubes.
Срежьте филе семги с кожи и нарежьте небольшими кубиками размером 1 см.
Also cut the boiled potatoes into 1 cm cubes.
Отварной картофель также нарежьте кубиками размером 1 см.
Prepare the dressing. In a small bowl, combine olive oil and apple cider vinegar. Finely chop the green onions, add some to the bowl, and leave some for garnishing the salad. Squeeze the garlic cloves into a bowl, add salt and ground black pepper. Mix everything.
Приготовьте заправку. В небольшой миске соедините оливковое масло и яблочный уксус. Мелко нашинкуйте зеленый лук, часть добавьте в миску, а часть оставьте для украшения салата. Выдавите в миску зубчики чеснока, добавьте соль и черный молотый перец. Все перемешайте.
Place chopped potatoes and salmon in a salad bowl. Pour dressing over ingredients and stir to combine.
В салатник выложите нарезанные картофель и семгу. Полейте ингредиенты заправкой и перемешайте.
Divide the salad among plates and garnish with the remaining green onions. Ready. Bon appetit!
Разложите салат по тарелкам и украсьте оставшимся зеленым луком. Готово. Приятного аппетита!
Add pickled gherkins or capers to the salad. Garnish the dish with lollo rosso lettuce leaves and arugula.
Добавьте в салат маринованные корнишоны или каперсы. Украсьте блюдо листьями салата лолло-россо и рукколой.