Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and dry with a paper towel. Preheat the oven to 220 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Sauté finely chopped spinach in a heated frying pan with butter.
Припустите мелко нарезанный шпинат на разогретой сковороде со сливочным маслом.
Pour the cream over the spinach, add salt and pepper to taste, and bring to a boil.
Залейте шпинат сливками, посолите и поперчите по вкусу, доведите до кипения.
Season the salmon with salt and pepper to taste and place in a baking dish. Pour the creamy spinach sauce over the fish.
Семгу посолите и поперчите по вкусу и выложите в форму для запекания. Залейте рыбу сливочно-шпинатным соусом.
Bake the salmon in an oven preheated to 220 degrees for 30 minutes.
Запекайте семгу в разогретой до 220 градусов духовке в течение 30 минут.
Serve the finished salmon in creamy spinach sauce immediately.
Готовую семгу в сливочно-шпинатном соусе сразу подавайте к столу.