Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the salmon fillets and gently wash the cauliflower. Peel the garlic cloves. Set the oven to preheat to 200 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте филе лосося и аккуратно помойте цветную капусту. Очистите зубчики чеснока от шелухи. Поставьте духовку на разогрев до 200 С.
On a clean cutting board, cut the cauliflower into equal thickness slices. Cut the salmon fillet into cubes. Chop the garlic.
На чистой разделочной доске нарежьте цветную капусту пластинами одинаковой толщины. Нарежьте кубиками филе лосося. Измельчите чеснок.
In a deep bowl, mix cream and broken egg. Whisk until a homogeneous mixture is obtained. Add chopped garlic.
В глубокой миске смешайте сливки и разбитое куриное яйцо. Взбейте до получения однородной смеси. Добавьте измельченный чеснок.
Grate the suluguni cheese on a coarse grater and add it to the egg-cream mixture. Add salt and ground black pepper to taste.
Натрите на крупной терке сыр сулугуни и добавьте его в яично-сливочную смесь. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Take a baking dish. Place cauliflower and chopped salmon pieces on the bottom.
Возьмите форму для запекания. Выложите на ее дно цветную капусту и нарезанные кусочки лосося.
Pour the creamy egg mixture and cheese into a baking dish.
Залейте яично-сливочную смесь с сыром в форму для запекания.
Place the mold in the oven for 45 minutes at 200 C. Then carefully remove the mold. Ready!
Поставьте форму в духовку на 45 минут при 200 С. Затем аккуратно достаньте форму. Готово!
Portionally cut the casserole into beautiful plates and serve. Garnish the dish with a sprig of fresh herbs!
Порционно разрежьте запеканку на красивые тарелки и подавайте к столу. Украсьте блюдо веточкой свежей зелени!