Wash and dry the champignons. Peel the garlic. Remove the bones and membranes from the salmon, rinse it with cold water and pat dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Помойте и обсушите шампиньоны. Чеснок очистите. Удалите у лосося косточки и пленки, ополосните его холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Remove the salmon fillet from the skin and cut into small cubes. Cut the champignons into thin slices. Finely chop the garlic. Grate the cheese on a small grater.
Срежьте филе лосося с кожи и нарежьте небольшими кубиками. Шампиньоны нарежьте тонкими ломтиками. Чеснок мелко порубите. Сыр натрите на маленькой терке.
When the water in the pan boils, add the fettuccine pasta. Cook pasta according to package directions until al dente. Drain the finished pasta in a colander, do not rinse.
Когда вода в кастрюле закипит, отправьте в нее пасту феттучини. Варите макаронные изделия в соответствии с указаниями на упаковке до состояния «аль денте». Готовую пасту откиньте на дуршлаг, не промывайте.
Melt the butter in a frying pan. Fry the garlic for 1 minute until golden brown and pleasantly fragrant. Then add the salmon fillet, fry it with the garlic for a few minutes until golden brown. Add the mushrooms, stir and fry everything together for another 5 minutes.
Растопите сливочное масло на сковороде. Обжарьте чеснок 1 минуту до золотистого цвета и приятного аромата. Затем добавьте филе лосося, обжарьте его вместе с чесноком несколько минут до румяной корочки. Добавьте шампиньоны, перемешайте и жарьте все вместе еще 5 минут.
Pour cream into the pan and add cheese. Mix everything and simmer until the sauce thickens. Salt the sauce to taste and remove from heat.
Влейте в сковороду сливки и добавьте сыр. Все перемешайте и тушите до загустения соуса. Посолите соус по вкусу и снимите с огня.
Divide the boiled fettuccine pasta among plates and top with the salmon and mushroom sauce. If you wish, you can add the boiled fettuccine directly to the sauce and mix everything. This will soak the pasta in the sauce and make it even tastier. Sprinkle grated Parmesan cheese on top of the dish. Ready. Bon appetit!
Разложите отварную пасту феттучини по тарелкам и полейте сверху соусом с лососем и грибами. По желанию вы можете добавить отварные феттучини сразу в соус и все перемешать. Так паста пропитается соусом и станет еще вкуснее. Посыпьте блюдо сверху тертым пармезаном. Готово. Приятного аппетита!
Garnish the dish with fresh basil leaves.
Украсьте блюдо листьями свежего базилика.