Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the salmon under running water and pat dry with a paper towel. Wash the lemon.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Семгу промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Лимон помойте.
Season the salmon steaks with salt and pepper to taste on both sides and fry in a frying pan with vegetable oil over high heat.
Стейки семги посолите и поперчите по вкусу с двух сторон и обжарьте на сковороде с растительным маслом на сильном огне.
Rinse the buckwheat, put it in a saucepan, cover with water. Add salt to taste and simmer over low heat for 15-20 minutes after boiling.
Гречку промойте, выложите в кастрюлю, залейте водой. Посолите по вкусу и варите на медленном огне в течение 15-20 минут после закипания.
Serve buckwheat with salmon steak immediately after cooking. Complete the dish with a slice of lemon.
Подавайте гречку со стейком из семги сразу после готовности. Дополните блюдо долькой лимона.