Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grate a medium onion and mix with minced meat.
Натрите средний лук на терке и смешайте с фаршем.
Grind the cottage cheese so that there are no lumps and add the egg there.
Разотрите творог, чтобы не было комочков и добавьте туда яйцо.
Mix cottage cheese and egg.
Перемешайте творог и яйцо.
Mix the curd and egg mixture with the minced meat until smooth. Salt and pepper to taste.
Смешайте творожно-яичную массу с фаршем до получения однородной массы. Посолите и поперчите по вкусу.
Form cutlets into the shape and size you need and roll in breadcrumbs.
Слепите котлетки нужной вам формы и размера и обваляйте в панировочных сухарях.
Fry until golden brown on both sides. Then reduce the heat and simmer covered for about 20 minutes. Bon appetit!
Обжарьте до золотистой корочки с обеих сторон. Затем убавьте огонь и потомите под крышкой примерно 20 минут. Приятного аппетита!
The cottage cheese makes the cutlets very juicy. You can hardly feel the cottage cheese in the cutlets. They can be served with any side dish.
За счёт творога котлетки получаются очень сочные. Творог в котлетах практически не чувствуется. Подать к столу их можно с любым гарниром.