Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the vegetables: onion, tomato, pepper, garlic.
Нарежьте мелко овощи: луковицу, помидор, перец, чеснок.
Cut the meat into pieces about 3 cm.
Нарежьте мясо кусками около 3 см.
Grate the carrots.
Натрите морковь на тёрке.
Fry the onion.
Обжарьте лук.
Then fry the meat until white
Затем обжарьте мясо до белого цвета
Next, add carrots, tomatoes and peppers for frying. Mix everything.
Далее добавьте для обжарки морковь, помидоры и перец. Всё перемешайте.
Salt, pepper, add a little boiled water. Reduce heat.
Посолите, поперчите, добавьте немного кипячёной воды. Уменьшите огонь.
Add dry adjika, stir.
Добавьте сухую аджику, перемешайте.
Cook, stirring occasionally, for about 30 minutes. Five minutes before readiness, add finely chopped garlic.
Готовьте, периодически помешивая, около 30 минут. За пять минут до готовности добавьте мелко порезанный чеснок.
The finished dish can be added to horns, buckwheat, potatoes; this volume is enough for 3-4 servings.
Готовое блюдо можно добавить к рожкам, гречке, картошке, этого объема хватает на 3-4 порции.