Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix all the ingredients for the cakes.
Смешайте все ингредиенты для коржей.
Line a baking tray with baking paper or use a silicone mat. Distribute the dough evenly and place in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Противень застелите бумагой для выпечки или используйте силиконовый коврик. Равномерно распределите тесто и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Let the cake cool slightly and cut into equal parts.
Дайте коржу немного остыть и нарежьте на равные части.
Place the trimmings back into the oven for 40-60 minutes.
Обрезки отправьте обратно в духовку на 40-60 минут.
Prepare kefir custard: mix kefir, egg and flour, place on low heat, stirring constantly, until thickened.
Приготовьте заварной крем на кефире: смешайте кефир, яйцо и муку, поставьте на медленный огонь, постоянно помешивая, дождитесь загустения.
Add honey and cottage cheese to the slightly cooled cream and beat with a mixer.
В немного остывший крем добавьте мёд и творог и взбейте миксером.
Coat the cake layers and the top with cream.
Коржи и тортик сверху промажьте кремом.
Prepare crumbs from the scraps.
Из обрезков приготовьте крошку.
Sprinkle the top and sides of the cake evenly with crumbs.
Торт сверху и по бокам равномерно посыпьте крошкой.
Place in the refrigerator for a couple of hours to soak.
Уберите в холодильник на пару часов для пропитки.
Delicious served with fresh berries.
Вкусно подавать тортик со свежими ягодами.