Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the fish in salted water.
Рыбу отварите в подсоленной воде.
Remove skin and seeds.
Очистите от шкурки и косточек.
Cut into small pieces and place in a salad bowl.
Порежьте на маленькие кусочки и выложите в салатник.
Grill peppers over charcoal.
Приготовьте перец-гриль на углях.
Peel the pepper, cut into small pieces and place the pepper in a salad bowl.
Почистите перец, порежьте на небольшие кусочки и положите перец в салатник.
Finely chop the onion and add to the rest of the ingredients.
Лук мелко порежьте и добавьте к остальным ингредиентам.
Add tomatoes.
Добавьте томаты.
Mix everything and season with olive oil, apple cider vinegar and salt.
Все перемешайте и заправьте оливковым маслом, яблочным уксусом и подсолите.
Serve the salad warm or cold, but make sure to dress it before serving.
Подавайте салат в теплом или холодном виде, но заправлять нужно перед подачей.