Remove the head and entrails of the fish, clean it of scales, then rinse under cold water. Buy chilled fish whole so you can get an idea of how fresh and quality it is. The eyes of the fish should be shiny, the gills should be pink, and the meat should also be pink and firm. Cut the lemon into rings and peel the garlic. Preheat the oven to 190°C.
Удалите голову и внутренности рыбы, очистите ее от чешуи, затем промойте под холодной водой. Покупайте охлажденную рыбу целиком, чтобы вы могли понять, насколько она свежая и качественная. Глаза рыбы должны быть блестящими, жабры — розового цвета, мясо тоже должно быть розовым и упругим. Нарежьте кольцами лимон, очистите чеснок. Разогрейте духовку до 190°C.
Make small cuts on the surface of the fish on both sides, brush the fish with olive oil and salt. Add lemon, thyme, garlic, rosemary to the fish and salt it inside.
Сделайте небольшие надрезы на поверхности рыбы с обеих сторон, смажьте рыбу оливковым маслом и посолите. Вложите в рыбу лимон, тимьян, чеснок, розмарин, посолите ее внутри.
Wrap the fish in foil and place in an oven preheated to 190°C for 20 minutes. Then remove the foil and return to the oven for another 20 minutes.
Заверните рыбу в фольгу и отправьте в разогретую до 190°C духовку на 20 минут. После снимите фольгу и верните в духовку еще на 20 минут.
Pepper the finished carp and serve with your favorite side dish.
Поперчите готового карпа и подавайте с любимым гарниром.