Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Finely chop the onion and fry in vegetable oil.
Порежьте мелко лук и обжарьте на растительном масле.
Peel the potatoes and cut into thin slices.
Картофель очистите и порежьте на тонкие ломтики.
Once the onion becomes translucent, add the potatoes and fry together for about 15 minutes.
Как только лук станет прозрачным, добавьте к нему картофель и жарьте вместе примерно 15 минут.
Beat the eggs in a bowl.
Яйца взбейте в миске.
Transfer the hot potatoes and onions to the beaten eggs, add salt and pepper, stir, cover and leave for 5 minutes.
Переложите горячий картофель с луком к взбитым яйцам, добавьте соль, перец, перемешайте, накройте крышкой и оставьте на 5 минут.
Transfer the potatoes and eggs to a heated frying pan with vegetable oil.
Переложите картофель с яйцами на разогретую сковороду с растительным маслом.
Fry on both sides for about 7 minutes until the eggs are completely cooked.
Жарьте с двух сторон около 7 минут до полной готовности яиц.
You can serve with your favorite sauce.
Подавать можно с любимым соусом.