Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Add salt and Provençal herbs to the fish without gutting it. Leave for 10 minutes and drain the released liquid.
К рыбе, не потроша ее, добавьте соль и прованские травы. Оставьте на 10 минут и слейте выделившуюся жидкость.
Add a pinch of salt to the beer, stir until foam forms and gradually pour into the flour, stirring.
В пиво добавьте щепотку соли, перемешайте до образования пены и постепенно влейте к муке, помешивая.
Dip each fish in turn into the batter and place them side by side in the pan in one layer.
Каждую рыбу по очереди обмакните в кляр и выложите очень полотно друг к другу на сковороду в один слой.
Fry until golden on one side (about 10 minutes).
Жарьте до золотистого цвета с одной стороны (около 10 минут).
Then turn the entire “fish pancake” over at once and fry about the same amount on the other side.
Затем переверните сразу весь "рыбный блин" и жарьте с другой стороны примерно столько же.
Serve sprinkled with herbs.
Подавайте, посыпав зеленью.