Prepare the marinade. In a bowl, mix soy sauce, honey and black pepper.
Приготовьте маринад. В миске смешайте соевый соус, мёд и черный перец.
Cut up the chicken wings. Remove the pointed part of the wing. Cut the fleshy wing in half at the joint.
Разделайте куриные крылья. Удалите заостренную часть крыла. Разрежьте мясистую крыло пополам по суставу.
Place the wings in a deep bowl and pour over the marinade. Leave them to marinate for 20 minutes.
Выложите крылья в глубокую миску и залейте маринадом. Оставьте их мариноваться на 20 минут.
Heat the frying pan well, pour in vegetable oil and place the wings.
Хорошо разогрейте сковороду, влейте растительное масло и выложите крылья.
Fry the chicken for 10-12 minutes on both sides over medium heat until fully cooked and beautifully dark golden brown.
Обжарьте курицу 10-12 минут с обеих сторон на среднем огне до полной готовности и красивой темно-золотистой корочки.
Wings in soy-honey sauce are ready. Sprinkle them with sesame seeds and garnish with thin slices of radish. Bon appetit.
Крылышки в соево-медовом соусе готовы. Посыпьте их кунжутом и украсьте тонкими ломтиками редиса. Приятного аппетита.