Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil beets, carrots, potatoes.
Отварите свеклу, морковь, картошку.
Boil chicken breast or fillet.
Отварите куриную грудку или филе.
Separate the meat into fibers and fry in a frying pan with curry seasoning for 10-15 minutes.
Разделите мясо на волокна и обжарьте на сковороде с приправой карри 10-15 минут.
Grate the beets, carrots and potatoes.
Натрите свеклу, морковь и картошку.
Start assembling the salad: place a glass in the center of the plate and begin laying out layers.
Приступайте к сборке салата: на центр тарелки поставьте стакан и начните выкладывать слои.
Beetroot and mayonnaise mesh.
Свекла и сеточка из майонеза.
Carrots and mayonnaise mesh.
Морковь и сеточка из майонеза.
Potatoes seasoned with salt and pepper and a mesh of mayonnaise.
Картошка, приправленная солью и перцем, и сеточка из майонеза.
Chicken fibers, walnuts and mayonnaise mesh.
Волокна курицы, грецкий орех и сеточка из майонеза.
Potatoes and mayonnaise mesh.
Картошка и сеточка из майонеза.
Carrots and mayonnaise mesh.
Морковь и сеточка из майонеза.
Beetroot and mayonnaise mesh.
Свекла и сеточка из майонеза.
Sprinkle pomegranate seeds on top.
Сверху посыпьте зернами граната.
Before serving, remove the glass from the middle of the plate and cool the salad.
Перед подачей необходимо убрать стакан с середины тарелки и охладить салат.