Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash the peppers and place on the prepared grill.
Помойте перец и положите на подготовленный гриль.
Grill, turning, until cooked through.
Жарьте на гриле, переворачивая, до готовности.
Salt and pepper the chicken legs.
Куриные ножки посолите и поперчите.
Place in the oven for 30 minutes.
Отправьте в духовку на 30 минут.
Peel the finished pepper, removing the seeds, and cut lengthwise.
Готовый перец почистите, вынимая семена, и нарежьте вдоль.
Place peppers and chicken leg on a plate.
На тарелку выложите перец и куриную ножку.
Add apple cider vinegar, olive oil and salt for the peppers.
Добавьте для перца яблочный уксус, оливковое масло и соль.
Garnish with tomatoes if desired.
При желании украсьте томатами.
Serve the peppers and chicken legs warm as this is the main course.
Подавайте перец и куриные ножки теплыми, так как это второе блюдо.