Wash well and prepare all the ingredients for the stew.
Хорошо промойте и подготовьте все ингредиенты для рагу.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Grate the carrots on a fine grater.
Натрите на мелкой терке морковь.
Chop the tomato.
Измельчите помидор.
Finely chop the bell pepper.
Мелко нарежьте болгарский перец.
Chop the onion and grate the garlic.
Измельчите лук и натрите чеснок.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте картофель кубиками.
Place all ingredients in a greased pan or pan. Simmer for about 40 minutes.
Все ингредиенты положите в смазанную маслом кастрюлю или скороду. Тушите около 40 минут.
Can be served as a separate dish or as a side dish for meat.
Можно подавать как самостоятельное блюдо, так и в качестве гарнира к мясу.