Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Heat the kefir a little in the microwave, add butter, salt, sugar, beat thoroughly with a fork.
Кефир немного подогрейте в микроволновке, добавьте масло, соль, сахар, тщательно взбейте вилкой.
Sift the flour, add yeast, stir.
Просейте муку, добавьте дрожжи, размешайте.
Combine the liquid and dry ingredients, knead the dough thoroughly. The dough turns out soft and pliable.
Соедините жидкие и сухие компоненты, тщательно вымешивайте тесто. Тесто получается мягким и пластичным.
Cover with a towel and place in a warm place for 30-40 minutes.
Накройте полотенцем и поставьте в теплое место на 30-40 минут.
Prepare the filling: cut the sausage and frankfurters, pickled cucumbers, onions, grate the cheese.
Подготовьте начинку: нарежьте колбасу и сосиски, маринованные огурцы, лук, натрите сыр.
When the dough has risen a little, take it out and roll it out on a table sprinkled with flour.
Когда тесто немного поднимется, достаньте его и раскатайте на столе, присыпленном мукой.
Spread tomato sauce on top.
Намажьте сверху томатный соус.
Then place the filling on top.
Затем сверху выложите начинку.
Sprinkle the pizza with cheese and place in the oven at 200 degrees.
Посыпьте пиццу сыром и поставьте в духовку на 200 градусов.
Pizza is best served hot.
Подавать пиццу лучше горячей.