Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Defrost the dough.
Разморозьте тесто.
Prepare the filling: boil the spinach and eggs.
Приготовьте начинку: отварите шпинат и яйца.
Fry the onion until golden brown.
Обжарьте лук до золотистой корочки.
Grate the cheese.
Натрите сыр.
Squeeze the spinach
Отожмите шпинат
Mix cheese, eggs, spinach and fried onions.
Смешайте сыр, яйца, шпинат и обжаренный лук.
Lay out the dough and filling as shown in the photo on the right.
Сделайте раскладку теста и начинки, как показано на фотографии справа.
Cover the top with a second layer of dough and use a cup to make a round indentation in the middle.
Сверху накройте вторым пластом теста и посередине сделайте круглое углубление с помощью чашки.
Make slits in the dough to create “petals.”
Сделайте надрезы на тесте, чтобы получились «лепестки».
Brush with yolk and sprinkle the center with sesame seeds.
Смажьте желтком и посыпьте серединку кунжутом.
Place in the oven for 30 minutes at 180 degrees.
Поставьте в духовку на 30 минут при температуре 180 градусов.
Take the cake out after the time has passed and brush with egg white (for gloss).
Вытащите пирог по истечению времени и смажьте белком (для глянца).
Serve the pie warm on a large platter. But it is also very tasty cold!
Подавайте пирог тёплым на большом блюде. Но и холодный он тоже очень вкусный!