Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the eggplant lengthwise and make slits with a mesh.
Разрежьте баклажан вдоль, сделайте надрезы сеточкой.
Grate the cheese and garlic.
Натрите сыр и чеснок.
Sprinkle the eggplants with salt, grease with grated garlic, and sprinkle with grated cheese.
Посыпьте баклажаны солью, смажьте натертым чесноком, посыпьте натертым сыром.
Place the eggplants in a greased baking dish and bake in an oven preheated to 150 degrees for 20 minutes.
Выложите баклажаны в форму, смазанную маслом, выпекайте в разогретой до 150 градусов духовке 20 минут.
Garnish the eggplants with finely chopped dill; you do not need to eat the eggplant peel.
Украсьте баклажаны мелконарезанным укропом, кожицу баклажана кушать не нужно.