Peel the potatoes, cut into large cubes and soak in cold water for 1 hour. To prevent the potatoes from browning, add lemon juice to the water. Then remove from the water and dry. Clean the meat from veins and films, then cut into large cubes. Peel the onion and cut into thin strips. Wash and chop the dill. Warm up the water.
Очистите картофель, нарежьте крупными кубиками и замочите в холодной воде на 1 час. Чтобы картофель не потемнел, добавьте в воду лимонный сок. Затем достаньте из воды и просушите. Очистите мясо от прожилок и пленок, затем нарежьте крупными кубиками. Очистите лук и нарежьте тонкой соломкой. Промойте и измельчите укроп. Подогрейте воду.
Heat the vegetable oil in a saucepan, add the onion and fry until golden brown. Then add meat and hot water. Cook over low heat for 40 minutes. Add potatoes, cover and simmer for another 1 hour.
Разогрейте растительное масло в сотейнике, выложите в него лук и обжарьте до золотистой корочки. Затем добавьте мясо и горячую воду. Готовьте на медленном огне в течение 40 минут. Добавьте картофель, накройте крышкой и тушите еще 1 час.
Season with salt, add bay leaf and pepper. Add chopped herbs and simmer for another 2-3 minutes until done.
Посолите, добавьте лавровый лист и перец. Выложите рубленую зелень и томите еще 2-3 минуты до готовности.
Serve the dish hot, sprinkled with green onions if desired.
Подавайте блюдо горячим, по желанию присыпав зеленым луком.