Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the eggs and sugar with a mixer until white foam forms.
Взбейте миксером яйца с сахаром до образования белой пены.
Then gradually add flour and slowly stir it with a spoon until smooth.
Затем постепенно добавляйте муку и неспешно перемешайте её ложкой до получения однородной массы.
Add soda to the resulting dough, after extinguishing it with boiling water or vinegar. The baking soda will make the dough more fluffy.
В получившееся тесто добавьте соду, предварительно погасив её кипятком или уксусом. За счёт соды тесто будет более пышным.
Prepare the apples: wash them, peel and core them. Cut the apples into small slices.
Подготовьте яблоки: промойте их, очистите от кожуры и сердцевины. Нарежьте яблоки небольшими дольками.
Grease a baking dish with vegetable oil and pour in a little dough first.
Форму для запекания смажьте растительным масло и залейте сначала немного теста.
Then lay out the apples and sprinkle cinnamon on top to taste.
Затем выложите яблоки и посыпьте сверху корицей по вкусу.
Pour the remaining dough on top.
Сверху налейте оставшееся тесто.
Place the pie in a preheated oven at 180 degrees for 30 minutes.
Поставьте пирог в предварительно разогретую духовку при температуре 180 градусов на 30 минут.
When serving, you can sprinkle the pie with powdered sugar. Bon appetit!
При подаче можно посыпать пирог сахарной пудрой. Приятного аппетита!