Prepare all ingredients and cauldron.
Подготовьте все ингредиенты и казан.
Cut the meat into pieces, add meat seasonings, salt and let it brew a little.
Нарежьте мясо на кусочки, добавьте к нему приправы для мяса, посолите и дайте немного настояться.
Peel and wash the potatoes, fry them whole in a preheated cauldron until golden brown (15-20 minutes), after pouring 300 ml of vegetable oil into the cauldron.
Очистите и промойте картофель, обжарьте в разогретом казане целиком до золотистой корочки (15-20 минут), предварительно налив в казан 300 мл растительного масла.
While the potatoes are frying, peel and cut the carrots, bell peppers, onions into half rings, and eggplants into slices (or semi-circles).
Пока картофель жарится, почистите и нарежьте соломкой морковь, болгарский перец, лук полукольцами, баклажаны кружочками (или полукружочками).
After frying, place the potatoes in a separate bowl and add salt to taste.
Картофель после обжарки переложите в отдельную посуду и посолите по вкусу.
Place the meat in a cauldron, fry until golden brown and transfer the meat to a separate bowl.
Выложите в казан мясо, обжарьте до золотистого цвета и переложите мясо в отдельную посуду.
Remove excess oil from the cauldron.
Удалите из казана излишки масла.
Place in a cauldron in layers: meat, onions, fried potatoes, eggplants, carrots, bell peppers, tomatoes and fill with water (350-400 ml).
Выложите в казан слоями: мясо, лук, обжаренный картофель, баклажаны, морковь, болгарский перец, помидоры и залейте водой (350-400 мл).
Simmer for 30-40 minutes over low heat with the lid closed.
Тушите 30-40 минут на тихом огне под закрытой крышкой.
Add finely chopped herbs and simmer everything together for another 10 minutes. A tasty and aromatic dish is ready, bon appetit!
Добавьте мелко нарезанную зелень и потушите всё вместе ещё 10 минут. Вкусное и ароматное блюдо готово, приятного аппетита!
Before serving, place the meat and vegetables on a tray and sprinkle with finely chopped herbs. The stew goes well with any drink.
Перед подачей на стол выложите мясо с овощами на поднос и посыпьте мелко нарезанной зеленью. Рагу прекрасно сочетается с любыми напитками.