Break the marshmallows into small pieces. Thaw the strawberries, dry them and cut each berry in half. Prepare a saucepan, mixer, bowl of ice and a freezer container.
Зефир поломайте на небольшие кусочки. Клубнику разморозьте, обсушите и разрежьте каждую ягодку пополам. Подготовьте кастрюлю, миксер, миску со льдом и контейнер для заморозки.
Prepare the base for marshmallow ice cream. Pour half the volume of cream into a saucepan and heat without boiling, reduce heat and add coconut flakes. Stir and cool to room temperature. Pour the other half of the cream into another pan and add marshmallows. Place over low heat and dissolve the marshmallows in the cream.
Приготовьте основу для зефирного пломбира. В кастрюлю вылейте половину объема сливок и нагрейте, не доводя до кипения, убавьте огонь и всыпьте кокосовую стружку. Перемешайте и охладите до комнатной температуры. Вторую половину сливок вылейте в другую кастрюлю и добавьте зефир. Поставьте на слабый огонь и растворите зефир в сливках.
Freeze the ice cream. Remove the marshmallow cream from the heat and cool to room temperature. Add cream with coconut flakes. Place the pan in a bowl with ice and beat the contents of the pan with a mixer for 7-10 minutes until smooth. Place the mixture in a container and place in the freezer for 7 hours.
Заморозьте пломбир. Снимите сливки с зефиром с огня, остудите до комнатной температуры. Добавьте туда сливки с кокосовой стружкой. Поставьте кастрюлю в миску со льдом и взбейте миксером содержимое кастрюли в течение 7-10 минут до однородности. Выложите смесь в контейнер и уберите в морозилку на 7 часов.
Place three scoops of ice cream into a bowl using a special ice cream spoon. Garnish the ice cream with strawberry halves.
Три шарика пломбира выложите в пиалу специальной ложкой для мороженого. Украсьте мороженое половинками клубники.