Rinse the pork, wipe dry, cut into 1.5-2 cm pieces and beat with a mallet on both sides. The thickness of each piece after beating should be 0.75-0.5 cm.
Свинину промойте, вытрите насухо, нарежьте кусками 1,5-2 см и отбейте кулинарным молотком с двух сторон. Толщина каждого кусочка после отбивания должна быть 0,75-0,5 см.
Marinate the meat. Mix soy sauce, water, sugar and rosemary. For convenience, place sugar and rosemary in a plastic bag, add soy sauce and water. Place pork pieces into marinade. Tie the bag and shake it. Leave in the refrigerator for 3 hours to marinate.
Замаринуйте мясо. Смешайте соевый соус, воду, сахар и розмарин. Для удобства засыпьте сахар и розмарин в полиэтиленовый пакет, залейте соевый соус и воду. Сложите в маринад кусочки свинины. Пакет завяжите и встряхните. Оставьте в холодильнике на 3 часа для маринования.
Fry the chops. Place the pan on high heat. Grease the surface with vegetable oil and heat it up. Place the meat in the pan and fry the chops for about 4-5 minutes on each side.
Пожарьте отбивные. Сковороду поставьте на сильный огонь. Смажьте поверхность растительным маслом и разогрейте. Выложите на сковороду мясо и обжаривайте отбивные примерно 4-5 минут с каждой стороны.
Serve the chops immediately after cooking. Sprinkle fresh herbs on top. Use cereals, vegetables or lettuce and herbs as a side dish.
Подавайте отбивные сразу после приготовления. Посыпьте сверху свежей зеленью. В качестве гарнира используйте крупы, овощи или листья салата и зелени.