Prepare the ingredients for the ginger chops. Peel the garlic and grate it on a fine grater. Cut the meat into large slices (1-2 cm thick).
Подготовьте продукты для отбивных с имбирем. Чеснок почистите, натрите на мелкой терке. Мясо нарежьте крупными ломтями (1-2 см толщиной).
Marinate the meat. Mix garlic, ginger, sesame oil, honey and salt for the marinade. Beat the meat fillet on both sides, place in a plastic bag, and cover with marinade for 30 minutes.
Замаринуйте мясо. Смешайте для маринада чеснок, имбирь, кунжутное масло, мед и соль. Мясное филе отбейте с двух сторон, выложите в полиэтиленовый пакет, залейте маринадом на 30 минут.
Prepare chops with ginger. Shake the fillet of excess marinade. Place in the pan. Fry on both sides over medium heat with the addition of vegetable oil. The meat should become golden brown.
Приготовьте отбивные с имбирем. Филе отряхните от лишнего маринада. Выложите в сковороду. Обжарьте с двух сторон на среднем огне с добавлением растительного масла. Мясо должно стать золотисто-румяным.
Sprinkle the chops with ginger with onion greens and serve with a side dish of boiled rice.
Посыпьте отбивные с имбирем зеленью лука и подавайте к столу с гарниром из отварного риса.