Cut the fish fillet into portions and beat with a kitchen hammer. Wash the lemon and squeeze the juice from the quarter into a small container. Sift the flour. Wash the eggs well. Grate the cheese on a medium grater.
Филе рыбы нарежьте на порционные кусочки и отбейте кухонным молотком. Лимон помойте и выжмите из четвертинки сок в небольшую емкость. Муку просейте. Хорошо помойте яйца. Натрите сыр на средней терке.
Marinate the fish. Salt the fish pieces, season with fish spices, pour over soy sauce, lemon juice and refrigerate for 30 minutes.
Замаринуйте рыбу. Кусочки рыбы посолите, приправьте специями для рыбы, полейте соевым соусом, лимонным соком и уберите в холодильник на 30 минут.
Make the egg and cheese mixture. Break the eggs into a bowl, add salt and beat with a fork. Add grated cheese to the eggs and stir.
Сделайте яично-сырную смесь. Яйца разбейте в миску, добавьте соль и взбейте вилкой. Добавьте к яйцам тертый сыр и размешайте.
Dip the chop in the egg-cheese mixture. Dip the marinated fish pieces into the egg-cheese mixture on both sides. Then roll in flour.
Обваляйте отбивную в яично-сырной смеси. Замаринованные кусочки рыбы обмакните в яично-сырную смесь с двух сторон. Затем обваляйте в муке.
Fry the fish chops. Heat a frying pan on the stove, pour in the oil and place the chops. Fry for 2-3 minutes on each side over high heat until cooked through and golden brown. Place the finished chops on plates and serve.
Пожарьте отбивные из рыбы. Раскалите сковороду на плите, влейте масло и выложите отбивные. Обжаривайте 2-3 минуты с каждой стороны на сильном огне до готовности и золотистой корочки. Готовые отбивные выложите на тарелки и подайте к столу.
Serve fish chops with boiled rice.
Подавайте отбивные из рыбы с отварным рисом.