Clean the meat from films and excess fat, prepare a baking dish.
Очистите мясо от пленок и излишков жира, подготовьте форму для запекания.
Prepare dry marinade: mix mustard, garlic, ginger, Provençal herbs, salt, pepper.
Приготовьте сухой маринад: смешайте горчицу, чеснок, имбирь, прованские травы, соль, перец.
Rub the resulting mixture onto a whole piece of pork and place the meat in the refrigerator for 12 hours.
Натрите получившейся смесью цельный кусок свинины и отправьте мясо в холодильник на 12 часов.
Place the marinated pork in a baking dish, cover with foil and place in the oven preheated to 180°C for 1 hour.
Замаринованную свинину выложите в форму для запекания, закройте фольгой и отправьте на 1 час в духовку, разогретую до 180°C.
After an hour, turn off the oven and leave the pork there to cool for 30 minutes.
Через час выключите духовку и оставьте там буженину остывать в течение 30 минут.
Slice the meat and serve cold.
Нарежьте мясо и подавайте в холодном виде.