Peel and wash the potatoes, then cut into slices. Rinse the green beans. Rinse the pork pieces, dry and pound. Peel the onions and cut into half rings. For serving, rinse, dry and finely chop the parsley. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking sheet with 1 tbsp. l. oils
Картофель очистите и промойте, затем нарежьте дольками. Промойте стручковую фасоль. Куски свинины промойте, просушите и отбейте. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами. Петрушку для подачи промойте, просушите и мелко порубите. Разогрейте духовку до 180 градусов. Противень смажьте 1 ст. л. масла.
Prepare the chops before baking. In a bowl, combine salt, dried garlic, parsley and ground red pepper, add olive oil and stir. Place pork, onions, beans and potatoes in a large container, pour in the spice mixture and stir.
Подготовьте отбивные перед запеканием. В миске смешайте соль, сушеный чеснок, петрушку и красный молотый перец, добавьте оливковое масло и перемешайте. В большую емкость выложите свинину, репчатый лук, фасоль и картофель, залейте смесью специй и перемешайте.
Bake the chops. Place the meat and vegetables on a baking sheet, cover with foil and place in the oven. Bake at 180 degrees for 50 minutes, then increase the temperature to 220 degrees, open the foil and bake until golden brown for another 10-15 minutes.
Запеките отбивные. На противень выложите мясо с овощами, накройте фольгой и поставьте в духовку. Запекайте при температуре 180 градусов 50 минут, затем увеличьте температуру до 220 градусов, откройте фольгу и запеките до румяной корочки в течение еще 10-15 минут.
Place the chops on an oval plate, place the vegetables next to them and sprinkle everything with parsley.
Отбивные выложите на овальную тарелку, рядом выложите овощи и посыпьте все петрушкой.