Wash the meat in cool water and dry with paper towels. Prepare in advance cling film or a plastic bag and a culinary hammer for beating the meat. Prepare a convenient container for marinating.
Мясо вымойте в прохладной воде и оботрите бумажными полотенцами. Заранее подготовьте пищевую пленку или полиэтиленовый пакет и кулинарный молоток для отбивания мяса. Для маринования приготовьте удобную емкость.
Prepare the meat. Cut the pork across the grain into steaks 0.5-0.6 cm thick. Place the meat on a work surface, cover with cling film and beat with a kitchen hammer on both sides. Season the pork chops on both sides with salt and ground black pepper.
Подготовьте мясо. Свинину нарежьте поперк волокон на стейки толщиной 0,5-0,6 см. Выложите мясо на рабочую поверхность, накройте пищевой пленкой и отбейте кухонным молотком с обеих сторон. Свиные отбивные натрите с обеих сторон солью и черным молотым перцем.
Marinate the meat. In a deep container, mix Dijon mustard, honey and soy sauce. Add lemon juice and add dry granulated garlic. Mix the marinade well until smooth. Place the meat in a container with the marinade, stir so that the marinade covers each piece, cover the container with cling film and refrigerate for 2 hours.
Замаринуйте мясо. В глубокой емкости смешайте дижонскую горчицу, мед и соевый соус. Добавьте лимонный сок и всыпьте сухой гранулированный чеснок. Маринад хорошо перемешайте до однородной консистенции. В емкость с маринадом выложите мясо, перемешайте так, чтобы маринад покрыл каждый кусочек, накройте емкость пищевой пленкой и уберите в холодильник на 2 часа.
Fry the chops. Heat olive oil in a frying pan. Fry each marinated pork chop over high heat on both sides until golden brown. Place the finished chops on paper towels to absorb excess fat.
Пожарьте отбивные. В сковороде разогрейте оливковое масло. Каждую свиную отбивную в маринаде обжарьте на сильном огне с обеих сторон до золотистой корочки. Готовые отбивные выкладывайте на бумажные полотенца, чтобы впитался лишний жир.
Serve fragrant and appetizing marinated pork chops to the table hot along with a side dish of boiled spaghetti and stewed green beans, garnishing the meat with a sprig of rosemary.
Ароматные и аппетитные свиные отбивные в маринаде подавайте к столу горячими вместе с гарниром из отварных спагетти и тушеной стручковой фасоли, украсив мясо веточкой розмарина.