Prepare ingredients for chicken roll. Grate the cheese on a fine grater. Peel the onion and chop finely.
Подготовьте продукты для куриного рулета. Сыр натрите на мелкой терке. Лук почистите, мелко нарежьте.
Make the egg dough. Combine eggs, cheese, semolina and mayonnaise in one bowl. Leave to swell for 10 minutes.
Сделайте яичное тесто. Соедините в одной миске яйца, сыр, манную крупу и майонез. Оставьте для набухания на 10 минут.
Prepare the minced meat. In a frying pan, fry the onion in oil for 5-7 minutes until transparent. Transfer the onion to the meat. Salt, pepper, stir.
Подготовьте фарш. В сковороде в масле обжарьте лук 5-7 минут до прозрачности. Переложите лук к мясу. Посолите, поперчите, перемешайте.
Prepare the chicken roll. Line a baking tray with baking paper and grease with oil. Pour the egg batter and spread evenly over the surface. Bake in the oven until golden brown at 180 degrees for 10-12 minutes. Remove from oven. Place the minced meat on a hot layer, carefully roll it into a roll, and wrap it in paper like candy. Cook in the oven for another 40 minutes. Cool without removing the paper.
Приготовьте куриный рулет. Противень застелите пекарской бумагой, смажьте маслом. Вылейте яичное тесто, равномерно распределите по поверхности. Испеките в духовке до румяного цвета при 180 градусах 10-12 минут. Извлеките из духовки. На горячий пласт выложите фарш, аккуратно сверните в рулет, который заверните в бумагу, как конфету. Готовьте в духовке еще 40 минут. Остудите, не снимая бумагу.
Remove the paper from the finished chicken roll. Cut into portions, place on plates and serve.
С готового куриного рулета снимите бумагу. Нарежьте на порции, разложите на тарелки и подайте к столу.