Remove the margarine from the refrigerator in advance. Wash the eggs. Sift the wheat flour. Grind oatmeal in a coffee grinder. Wash the apples, peel them and cut into cubes approximately 0.5 x 0.5 cm. Wash the dried apricots and raisins, soak in boiling water for 15 minutes, then rinse again and dry. Finely chop the dried apricots, leave the raisins whole. Rinse the mint. Grease a baking dish with sunflower oil.
Маргарин заранее достаньте из холодильника. Яйца помойте. Пшеничную муку просейте. Овсяные хлопья измельчите в кофемолке. Яблоки помойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиками примерно 0,5х0,5 см. Курагу и изюм промойте, замочите в кипятке на 15 минут, затем промойте еще раз и обсушите. Курагу мелко нарежьте, изюм оставьте целым. Мяту промойте. Форму для выпечки смажьте подсолнечным маслом.
Prepare the dough. Grind margarine with sugar until white foam. Then add the eggs one at a time. Next add flour, baking powder and oatmeal. Knead a thick dough. Place it in a baking dish and spread evenly.
Приготовьте тесто. Маргарин разотрите с сахаром до белой пены. Затем поочередно добавьте яйца. Следом добавьте муку, разрыхлитель и овсяные хлопья. Замесите густое тесто. Выложите его в форму для выпечки и равномерно распределите.
Prepare the filling and filling. In a bowl, beat the egg until smooth so that the white is mixed with the yolk. Then add sugar and cream, mix everything thoroughly. For the filling, mix apples, dried apricots and raisins.
Приготовьте начинку и заливку. В миске взбейте яйцо до однородного состояния, чтобы белок смешался с желтком. Затем добавьте сахар и сливки, все тщательно перемешайте. Для начинки смешайте яблоки, курагу и изюм.
Bake a pie. Place the filling on the dough and start baking the pie at 200 degrees for 20 minutes. Then remove the pie, pour the egg mixture over the filling and bake at the same temperature for another 40 minutes.
Испеките пирог. На тесто выложите начинку и начните выпекать пирог при температуре 200 градусов в течение 20 минут. Затем достаньте пирог, залейте начинку яичной смесью и выпекайте при той же температуре еще 40 минут.
Cut a portion of the finished oatmeal pie. Place a napkin on a saucer and place a portion of the pie on top. Garnish with a sprig of mint and place a saucepan with apple jam next to it.
Отрежьте порцию готового овсяного пирога. На блюдце положите салфетку, сверху выложите порцию пирога. Украсьте веточкой мяты, рядом поставьте соусницу с яблочным вареньем.