Thaw the minced meat in advance. Rinse the rice well, drain in a colander, and let the liquid drain. Wash the green onions, dry them, and chop them finely. Stew vegetables with mushrooms for garnish.
Заранее разморозьте фарш. Рис хорошо промойте, откиньте на дуршлаг, дайте стечь жидкости. Зеленый лук вымойте, обсушите, мелко нарежьте. Потушите овощи с грибами для гарнира.
Make mincemeat. Add green onions, rice, grated ginger, chili sauce to the minced meat, break an egg, pour in soy sauce and mix well. Make small balls from the resulting mass.
Займитесь фаршем. В мясной фарш положите зеленый лук, рис, тертый имбирь, соус чили, разбейте яйцо, влейте соевый соус и хорошо перемешайте. Из полученной массы слепите небольшие шарики.
Prepare the broth. Dilute the chicken broth with water, add white wine and sesame oil, and boil in a frying pan.
Приготовьте бульон. Куриный бульон разбавьте водой, добавьте белое вино и кунжутное масло, вскипятите на сковороде.
Put out the hedgehogs. Place the meat pieces into the boiling broth, bring to a boil, reduce the heat, cover with a lid and cook for 40 minutes.
Потушите ежики. В кипящий бульон положите мясные заготовки, доведите до кипения, убавьте мощность огня, закройте крышкой и готовьте в течение 40 минут.
Serve hedgehogs with chili sauce as a complement to stewed vegetables and mushrooms.
Ежики с соусом чили подайте в качестве дополнения к тушеным овощам с грибами.