Wash the meat and herbs and dry with paper towels. Open a jar of gherkins. Peel the white onion and garlic. Prepare a baking sheet.
Мясо и зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Откройте баночку с корнишонами. Белый лук и чеснок почистите. Приготовьте противень.
Marinate the beef. Cut the meat into portions and beat it a little. Rub with mustard, salt and pepper and leave for at least 1 hour.
Замаринуйте говядину. Мясо нарежьте порционными кусочками, немного отбейте. Натрите горчицей, солью и перцем, оставьте минимум на 1 час.
While the meat is marinating, prepare the remaining ingredients. Cut the white onion into thin rings. For the gherkin sauce, finely chop the cucumbers, garlic, parsley and dill. Place the chopped products in a bowl, add sour cream and mix well.
Пока мясо маринуется, подготовьте оставшиеся продукты. Белый лук нарежьте тонкими колечками. Для соуса из корнишонов мелко нарежьте огурцы, чеснок, петрушку и укроп. Выложите измельченные продукты в миску, добавьте сметану и хорошо перемешайте.
Prepare chops with gherkins. Place the marinated chops on a baking sheet, pour in a little hot water, place onion rings on top and place in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes. After the specified time has passed, spread the cucumber sauce over the chops, sprinkle with cheese and bake for 10 minutes.
Приготовьте отбивные с корнишонами. Замаринованные отбивные уложите на противень, налейте немного горячей воды, сверху выложите луковые кольца и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 30 минут. По истечении указанного времени распределите огуречный соус на отбивные, присыпьте сыром и запекайте 10 минут.
Serve the chop with gherkins with your favorite sauce.
Отбивную с корнишонами подайте к столу с любимым соусом.