Wash the vegetables. Remove the skins from the onion and the skins from the quince and zucchini. Grate the carrots on a coarse grater. Cut peppers, tomatoes, zucchini, onions and quinces into small cubes.
Овощи помойте. С лука снимите шелуху, с айвы и кабачка — кожицу. Морковь натрите на крупной терке. Перец, помидоры, кабачок, лук и айву нарежьте мелкими кубиками.
Make a stew. Heat oil in a frying pan. Add onions and carrots, fry for 3 minutes until translucent. Then add the peppers and zucchini. Cook for another 3 minutes, remembering to stir. At the end add tomatoes and quince. Fry for 5 minutes. Salt, season with dried garlic, pepper, dill.
Сделайте рагу. Раскалите в сковороде масло. Выложите лук с морковью, жарьте 3 минуты до прозрачности. Затем добавьте перец и кабачок. Готовьте еще 3 минуты, не забывая помешивать. В конце выложите помидоры и айву. Жарьте 5 минут. Посолите, приправьте сушеным чесноком, перцем, укропом.
Finish cooking the quince with the zucchini. Turn down the heat. Pour water into the pan and close the lid. Simmer at low temperature for 15-20 minutes.
Завершите приготовление айвы с кабачком. Огонь убавьте. Влейте в сковороду воду и закройте крышку. Тушите при низкой температуре 15-20 минут.
Serve quince with zucchini as a separate dish or as a side dish for meat or fish.
Айву с кабачком подавайте как самостоятельное блюдо или в виде гарнира к мясу или рыбе.