Wash the pork flesh, dry it and cut it into steaks no more than 3 cm thick, make small cuts in each piece. Wash, peel and core the quince, then cut into slices. Peel the onions and cut into half rings. Mix mustard, honey and vinegar in a bowl. Wash and dry the parsley, separate the leaves from the stem. Peel and rinse the potatoes. Preheat the oven to 180 degrees. Grease the frying pan with sunflower oil.
Свиную мякоть помойте, обсушите и нарежьте на стейки толщиной не более 3 см, сделайте в каждом куске небольшие надрезы. Айву помойте, очистите и выньте сердцевину, затем нарежьте дольками. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами. Смешайте в миске горчицу, мед и уксус. Петрушку промойте и просушите, отделите листья от стебля. Картофель очистите и промойте. Духовку разогрейте до 180 градусов. Сковороду смажьте подсолнечным маслом.
Marinate and fry the meat. Season the pork steaks with salt and pepper, then brush with a mixture of mustard, vinegar and honey. Leave the meat to marinate for 40-60 minutes. Heat a frying pan with oil, place pork steaks on it and fry on both sides until golden brown, 3-5 minutes on each side.
Замаринуйте и обжарьте мясо. Свиные стейки натрите солью и перцем, затем смажьте смесью горчицы, уксуса и меда. Оставьте мариноваться мясо на 40-60 минут. Сковороду с маслом разогрейте, выложите на нее стейки свинины и обжарьте с обеих сторон до золотистой корочки, по 3-5 минут с каждой стороны.
Bring the pork and quince to readiness. Place the onion on top of the steaks, reduce the heat, cover with a lid and simmer for 5-7 minutes until the onion is soft. Then add the quince and fry everything together for another 7 minutes. Then transfer everything to a baking dish, add 1/4 cup of water and bake in the oven for 30 minutes.
Доведите свинину с айвой до готовности. На стейки сверху выложите лук, убавьте огонь, накройте крышкой и потомите 5-7 минут до мягкости лука. Затем выложите айву и жарьте все вместе еще 7 минут. Затем переложите все в форму для запекания, добавьте 1/4 стакана воды и запеките в духовке в течение 30 минут.
Prepare potatoes for side dish. Pour water into a saucepan and boil, add potatoes and boil until tender, 5 minutes before readiness, salt the potatoes. Grease the finished potatoes with butter.
Приготовьте картофель для гарнира. В кастрюлю налейте воду и вскипятите, добавьте картофель и отварите до готовности, за 5 минут до готовности посолите картофель. Готовую картошку смажьте сливочным маслом.
Place the finished meat with quince in a portioned frying pan for serving, place boiled potatoes next to it and garnish with parsley leaves. The potatoes can be further fried before serving to give them an appetizing look.
Готовое мясо с айвой выложите на порционную сковороду для подачи, рядом выложите отварной картофель и украсьте листьями петрушки. Картофель для придания аппетитного вида можно дополнительно обжарить перед подачей.