Wash and peel the quince and pear, cut into pieces and remove the core. Cut the pulp into cubes 1x1 cm. Wash the orange, dry it and cut off the top, remove the pulp, cut the edge of the cut into a pattern in the form of cloves. Squeeze the juice out of half the orange pulp and finely chop the rest. Heat the walnuts in a dry frying pan.
Айву и грушу помойте и очистите от кожуры, разрежьте на части и удалите сердцевину. Мякоть нарежьте кубиками 1х1 см. Апельсин помойте, обсушите и срежьте верхушку, достаньте мякоть, край среза узорно вырежьте в виде зубчиков. Из половины мякоти апельсина выжмите сок, остальную часть мелко порежьте. Грецкие орехи прокалите на сухой сковороде.
Caramelize the sugar. In a hot frying pan, melt the butter, add sugar and stir until it dissolves.
Карамелизуйте сахар. На разогретой сковороде растопите сливочное масло, добавьте сахар и перемешивайте, пока он не растворится.
Prepare the quince and arrange the salad. Add orange juice to sugar. Then place the quince pieces, pear, and orange pulp into the pan and fry for 2 minutes.
Подготовьте айву и оформите салат. К сахару добавьте сок апельсина. Затем выложите на сковороду кусочки айвы, грушу, мякоть апельсина и жарьте 2 минуты.
Place orange peel on a saucer, add fruit salad, sprinkle with cinnamon and garnish with nuts.
На блюдце выложите кожуру апельсина, в нее положите фруктовый салат, посыпьте корицей и украсьте орехами.