Wash the pumpkin and quince, peel, remove the seeds from the pumpkin and the core from the quince. Cut the pumpkin and quince into slices or 2x2 cm cubes. Mix sugar with cinnamon. To serve, wash and dry the arugula. Cut the feta cheese into cubes. Prepare a baking dish and grease it with olive oil. Preheat the oven to 200 degrees.
Тыкву и айву помойте, очистите от кожуры, удалите семена у тыквы и сердцевину у айвы. Тыкву и айву нарежьте дольками или кубиками 2х2 см. Сахар смешайте с корицей. Рукколу для подачи помойте и просушите. Сыр фета нарежьте кубиками. Подготовьте форму для запекания и смажьте ее оливковым маслом. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the pumpkin and quince for baking. Place pumpkin and quince in a baking dish, pour water around the edges of the dish, sprinkle pumpkin and quince with cinnamon sugar on top.
Подготовьте тыкву и айву для запекания. В форму для запекания выложите тыкву и айву, налейте по краям формы воду, сверху присыпьте тыкву и айву сахаром с корицей.
Bake quince with pumpkin in the oven. Place the pan with the ingredients in the oven and bake for 25-30 minutes until the pumpkin and quince are soft. Then remove the pan from the oven and let cool slightly.
Запеките айву с тыквой в духовке. Поставьте форму с ингредиентами в духовку и запеките в течение 25-30 минут до мягкости тыквы и айвы. Затем достаньте форму из духовки и дайте немного остыть.
Place pumpkin and quince on a plate, place arugula leaves around and place pieces of feta cheese on top.
На тарелку выложите тыкву с айвой, вокруг положите листики рукколы и сверху выложите кусочки сыра фета.