Wash the quince, peel, cut and remove the core. To serve, wash the pomegranate, dry it and remove the seeds. Prepare a frying pan.
Айву помойте, очистите от кожуры, разрежьте и уберите сердцевину. Гранат для подачи помойте, просушите и извлеките зерна. Подготовьте сковороду для жарки.
Prepare the quince. Cut the quince into slices, sprinkle with wine and leave for 10 minutes. Melt butter in a frying pan.
Подготовьте айву. Айву разрежьте на дольки, сбрызните вином и подержите 10 минут. В сковороде растопите сливочное масло.
Fry the quince. Place quince slices in a hot frying pan with butter and fry each slice on both sides for 2-3 minutes until golden brown.
Обжарьте айву. На горячую сковороду с маслом выложите дольки айвы и обжарьте с двух сторон каждый ломтик по 2-3 минуты до золотистого цвета.
To serve, place the quince in a bowl like a fan, pour over honey and place pomegranate seeds in the middle.
Для подачи выложите айву в креманку веером, полейте медом и в середину выложите зерна граната.