Remove the head, entrails and bones of the fish. Buy chilled fish whole so you can get an idea of how fresh and quality it is. The eyes of the fish should be shiny, the gills should be pink, and the meat should also be pink and firm. Separate the rosemary leaves from the stem.
Удалите голову, внутренности и кости рыбы. Покупайте охлажденную рыбу целиком, чтобы вы могли понять, насколько она свежая и качественная. Глаза рыбы должны быть блестящими, жабры — розового цвета, мясо тоже должно быть розовым и упругим. Отделите листья розмарина от стебля.
Mix salt, sugar and rosemary leaves.
Смешайте соль, сахар и листья розмарина.
Rub the fish with the resulting mixture.
Натрите рыбу получившейся смесью.
Leave the fish in the refrigerator, covered with film, for 24 hours, turning occasionally.
Оставьте рыбу в холодильнике под пленкой на 24 часа, периодически переворачивая.
After a day, serve.
Спустя сутки подавайте к столу.