Place the cream in the refrigerator to chill before whipping. Add gelatin to fruit juice, stir and leave to swell for 40-50 minutes. Prepare a mixer, a saucepan, a sieve, molds and plastic or wooden ice cream sticks.
Уберите сливки в холодильник, чтобы охладить их перед взбиванием. Добавьте желатин в фруктовый сок, размешайте и оставьте набухать на 40-50 минут. Приготовьте миксер, кастрюлю, сито, формочки и пластиковые или деревянные палочки для мороженого.
Prepare marmalade. Add citric acid and sugar to the fruit juice and bloomed gelatin. Place the resulting mixture over medium heat and heat until the lumps of sugar and gelatin are completely dissolved. Stir regularly to speed up the process. Pour the mixture through a sieve into the molds, cool to room temperature and set in the refrigerator for 120 minutes. Take out the resulting marmalade and cut into small pieces.
Приготовьте мармелад. Добавьте лимонную кислоту и сахар к фруктовому соку и набухшему желатину. Поставьте получившуюся смесь на средний огонь и нагревайте до полного растворения комочков сахара и желатина. Регулярно помешивайте для ускорения процесса. Разлейте смесь через сито по формам, охладите до комнатной температуры и поставьте застывать в холодильник на 120 минут. Достаньте получившийся мармелад и нарежьте на маленькие кусочки.
Prepare the ice cream. Mix cream with vanilla, add a pinch of salt. Place the ice cream base in the mixing bowl and start whisking. Add sugar gradually, beating well after each portion until the consistency of thick sour cream.
Приготовьте пломбир. Смешайте сливки с ванилином, добавьте щепотку соли. Поместите основу пломбира в емкость для взбивания и начните взбивать. Добавляйте сахар постепенно, хорошо взбивая массу после каждой порции до консистенции густой сметаны.
Mix ice cream base with gummies. Mix the resulting base with small marmalades and place in the mold. Place the mold in the freezer for 1.5-2 hours.
Смешайте основу для пломбира с мармеладками. Получившуюся основу смешайте с маленькими мармеладками и выложите в форму. Уберите форму в морозильник на 1,5-2 часа.
Remove the ice cream from the molds and place on a plate.
Достаньте мороженое из формочек и выложите на блюдо.