Remove the cherries from the refrigerator 30 minutes before cooking and defrost. If necessary, remove the pits. Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Chill the cream well in the refrigerator at the back.
Достаньте вишню из холодильника за 30 минут до готовки и разморозьте. При необходимости удалите косточки. Помойте яйца и отделите желтки от белков. Хорошо охладите сливки в холодильнике у задней стенки.
Cook the cream base. Pour milk and cream into a thick-bottomed bowl, add half the sugar. Place over medium heat and bring to a boil. Separately, beat the yolks and remaining sugar with a mixer until white. Pour the boiled mixture of milk, cream and sugar into the yolk mixture. Place the resulting mass over medium heat and bring until the custard base begins to envelop the whisk. Remove from heat and cool the custard base.
Сварите крем-основу. В посуду с толстым дном влейте молоко и сливки, добавьте половину сахара. Поставьте на средний огонь и доведите до кипения. Отдельно миксером взбейте желтки и оставшийся сахар до белого цвета. Закипевшую смесь молока, сливок и сахара влейте в смесь желтковую. Получившуюся массу поставьте на средний огонь и доведите до момента, когда заварная основа начнет обволакивать венчик. Снимите с огня и охладите заварную основу.
Combine all ingredients and freeze the ice cream. Grind the cherries using a blender or masher until pureed and mix them with the cooled custard base. Transfer the entire mixture into a container, close it tightly and place in the freezer for 5 hours.
Соедините все ингредиенты и заморозьте пломбир. Измельчите вишню с помощью блендера или толкушки до пюреобразного состояния и смешайте ее с остывшей заварной основой. Переложите всю массу в контейнер, плотно его закройте и поставьте в морозильник на 5 часов.
Decorate the ice cream with a cherry and serve it in a waffle cone.
Украсьте пломбир вишней и подавайте его в вафельном рожке.