Chill the cream in the refrigerator overnight. Wash the eggs.
Охладите сливки в холодильнике в течение суток. Яйца помойте.
Prepare the base for the ice cream. Lightly beat the eggs and sugar in a bowl and place them in a water bath - a saucepan of boiling water. Beat the mixture while heating, gradually increasing the mixer speed, about 6-8 minutes, until it becomes more voluminous. Then remove the egg mixture from the water bath and let it cool to room temperature.
Подготовьте основу для пломбира. Слегка взбейте яйца с сахаром в миске и поставьте их на водяную баню — кастрюлю с кипящей водой. Взбивайте смесь в ходе нагревания, постепенно увеличивая скорость миксера, около 6-8 минут, пока она не станет более объемной. Затем снимите яичную смесь с водяной бани и дайте ей остыть до комнатной температуры.
Combine all ingredients. Beat the cream with a mixer for 5 minutes. Add chocolate paste and cocoa, beat the cream again at minimum speed. Add the cooled eggs and sugar to the cream and mix with a spatula or spoon.
Соедините все ингредиенты. Взбейте сливки миксером в течение 5 минут. Добавьте шоколадную пасту и какао, взбейте крем еще раз на минимальной скорости. Добавьте в крем остывшие яйца с сахаром и перемешайте лопаточкой или ложкой.
Freeze the ice cream. Place the ice cream base into a container, close tightly and place in the freezer for 6 hours. For the first 3 hours, stir the mass periodically, once every 30 minutes, so that it does not crystallize and is homogeneous.
Заморозьте пломбир. Переложите основу для пломбира в контейнер, плотно закройте и поставьте в морозильник на 6 часов. Первые 3 часа периодически, один раз в 30 минут, перемешивайте массу, чтобы она не кристаллизовалась и была однородной.
Serve the ice cream with chocolate spread in a waffle cone.
Подавайте пломбир с шоколадной пастой в вафельном рожке.