Defrost the yeast-free dough to room temperature in advance by first opening the package and laying out the dough sheets individually. Cool the cream in advance, and, on the contrary, remove the butter from the refrigerator so that it softens. Wash chicken eggs well with soap or baking soda. Wash the strawberries and cut them into halves lengthwise.
Бездрожжевое тесто заранее разморозьте до комнатной температуры, предварительно вскрыв упаковку и разложив листы теста по отдельности. Сливки заранее охладите, а сливочное масло, наоборот, достаньте из холодильника, чтобы оно размягчилось. Куриные яйца хорошо вымойте с мылом или пищевой содой. Клубнику вымойте и нарежьте вдоль на половинки.
Mix milk and eggs. Pour milk into a saucepan or saucepan, bring to a boil over medium heat and remove from heat. In a deep bowl, combine sugar, cornstarch and chicken eggs, beat until smooth. Pour hot milk into the beaten eggs, stirring constantly with a whisk. Pour the mixture into a saucepan, place on low heat and cook, stirring, until thickened.
Смешайте молоко и яйца. В сотейник или кастрюлю налейте молоко, на среднем огне доведите до кипения и снимите с огня. В глубокой миске соедините сахар, кукурузный крахмал и куриные яйца, взбейте до однородного состояния. К взбитым яйцам, постоянно помешивая венчиком, тонкой струйкой влейте горячее молоко. Смесь перелейте в сотейник, поставьте на небольшой огонь и варите, помешивая, до загустения.
Add butter and cream. Add softened butter to the hot mixture of milk and eggs and stir until smooth. Cover the mixture with cling film and leave to cool, then put it in the refrigerator for 1 hour. Pour the chilled cream into a deep bowl and beat with a mixer until stiff peaks form. Add the cold mixture of milk, butter and eggs to the cream and beat with a mixer at low speed until smooth.
Добавьте масло и сливки. В горячую смесь из молока и яиц добавьте размягченное сливочное масло и размешайте до однородности. Затяните массу пищевой пленкой и оставьте остывать, а затем уберите в холодильник на 1 час. Охлажденные сливки налейте в глубокую миску и взбейте миксером до устойчивых пиков. К сливкам добавьте холодную смесь из молока, масла и яиц и взбейте миксером на малых оборотах до однородности.
Bake the cakes. Preheat the oven to 180 degrees. Divide the puff pastry into several equal parts, sprinkle with flour and roll out into thin cakes. Line a baking tray with baking parchment, place the dough on it and bake for 15 minutes.
Испеките коржи. Духовку разогрейте до 180 градусов. Слоеное тесто разделите на несколько равных частей, присыпьте мукой и раскатайте на тонкие коржи. Противень застелите пергаментом для выпечки, выложите на него тесто и выпекайте в течение 15 минут.
Form the cake. Cut the finished cakes into rectangular sheets of the same size, grind the trimmings in a blender into crumbs. Spread the cakes with cream and stack them on top of each other. Cover the top and sides of the cake with cream, sprinkle with crumbs from the cake scraps and place in the refrigerator for 3 hours to soak the cake.
Сформируйте торт. Готовые коржи нарежьте на прямоугольные листы одинакового размера, обрезки измельчите в блендере в крошку. Коржи промажьте кремом, сложите друг на друга. Сверху и по бокам обмажьте торт кремом, посыпьте крошкой из обрезков коржей и отправьте в холодильник на 3 часа, чтобы торт пропитался.
Serve the finished cake on a flat dish, garnishing with fresh strawberries on top.
Готовый торт подавайте на плоском блюде, украсив сверху свежими ягодами клубники.