Peel and chop the walnuts. Prepare the saucepan.
Очистите и измельчите грецкие орехи. Подготовьте сотейник.
Combine water, butter, sugar, cocoa in a saucepan and place over low heat. Cook until the sugar is completely dissolved, stirring occasionally, then remove the saucepan from the heat.
В сотейнике соедините воду, сливочное масло, сахар, какао и отправьте на медленный огонь. Готовьте до полного растворения сахара, периодически помешивая, затем снимите сотейник с огня.
Pour milk powder into the chocolate mixture in small portions, stirring constantly.
Маленькими порциями всыпайте в шоколадную смесь сухое молоко, постоянно помешивая.
Sprinkle the milk powder on the work surface on which you will make the truffles. Separate a small part from the chocolate mass, roll it into a ball and roll in dry milk. Lightly moisten the candy with water and roll in walnuts. Make the rest of the truffles in the same way.
Присыпьте сухим молоком рабочую поверхность, на которой будете делать трюфели. Отделите небольшую часть от шоколадной массы, скатайте из нее шарик и обваляйте в сухом молоке. Слегка смочите конфету водой и обваляйте в грецких орехах. Таким же образом сделайте остальные трюфели.
Place the candies in the refrigerator for several hours.
Отправьте конфеты в холодильник на несколько часов.