Wash the eggs, dry and separate the yolks from the whites. Cool the cream in the refrigerator. Wash the tangerines, peel and divide into slices. Make a water bath: pour water into a saucepan, heat it and place a saucepan on it. Prepare small jars for storing ice cream.
Яйца помойте, обсушите и отделите желтки от белков. Остудите сливки в холодильнике. Мандарины помойте, очистите от кожуры и разделите на дольки. Сделайте водяную баню: в кастрюлю налейте воду, нагрейте и поставьте на нее сотейник. Подготовьте маленькие баночки для хранения пломбира.
Prepare the ice cream mixture. Mix sugar and egg yolks and beat them in a saucepan over a water bath. In a separate bowl, whisk the cold cream. Mix the cream with the egg mixture and add cinnamon. Mix everything.
Подготовьте смесь для пломбира. Смешайте сахар и яичные желтки и взбейте их в сотейнике на водяной бане. В отдельной миске взбейте холодные сливки. Смешайте сливки с яичной массой и добавьте корицу. Все перемешайте.
Bring the ice cream to readiness. Pour the ice cream into small jars, cover with foil or a lid and place in the freezer for 5 hours.
Доведите пломбир до готовности. В небольшие баночки разлейте пломбир, закройте фольгой или крышкой и поместите в морозилку на 5 часов.
10 minutes before serving, remove the jar of ice cream from the freezer, place it on a saucer, garnish with tangerine slices and place a cinnamon stick next to it.
За 10 минут до подачи достаньте баночку мороженого из заморозки, поставьте на блюдце, украсьте дольками мандарина и рядом положите палочку корицы.